23 Mart 2011 Çarşamba

Point Blank

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar, bugün size sunacağım oyun Point Blank adlı oyun zaten google reklamlarından filan da görmüşsünüzdür. Oyunumuz WolfTeam benzeri bir oyundur. Ancak oyunda ki rütbe sistemi çok daha yüksek olarak hazırlandığından çok daha mükemmel sonuçlar doğuracak olan bir oyundur. Şöyle anlatacak olursak; Wolfteam'de rütbelerin hiç bir anlamı yoktu. Sanırım hala da yok. Ancak Point Blank adlı oyunumuzda rütbenizi kastığınızda boşuna kasmıyorsunuz. Çünkü size her rütbede alabileceğiniz yeni bir silah veriyor ve bunun yanında bir özellik veriyor ve tabii ki bir özellikde alıyor. Örnek verecek olursak 4. Rütbeyi satın alacaksınız (şu an hatırlamıyorum gerçekten verdiğini sallayacağım) 4. rütbeyi satın aldığınızda size diyor ki şu taramalı silahı alabilirsin mesela ve Hareket Kabiliyeti +2 Yere Düşme Kabiliyeti +1 gibi ve birde aldığı bişey oluyor örneğin Silah Geri Tepme -1 gibi. Sanırım olayı az çok anlamışsınızdır. İşte Point Blank'i oynadığınız şunu demiyorsunuz: "Kasıyoruz ama boşuna oyuna yeni başlayanda aynı bitirende" demiyorsunuz çünkü örneğin orta rütbelerde bir yerde siz Dual Knife yani Çift Bıçak kullanabilirken yeni başlayan biri bunu kullanamıyor. Ve bence çok havalı... He bide Wolfteam de görev hatırlamıyorum olduğunu görev sistemi var Point Blank'te o yüzden sıkılmıyorsunuz da yani mesela boşuna girmiyorsunuz oyuna sırf iki adam vurayım da çıkarım diye girmiyorsunuz. Öncelikle siz profilinize gidip bir görev kartı seti seçiyorsunuz daha sonra bu seti satın alıyorsunuz. Seti satın aldığınızda görevler açılıyor. Sanırım 10 kart alınıyor buda 10 adet görev demek ama 10 adet görev de içlerinde dörde beşe ayrılıyor. Örneğin birinci görev; Taarruz Tüfeği Kill (0/5) Keskin Nişancı Tüfeği Kullanan Düşman Öldür (0/4) K-400 Kullan (0/4) Yakın Dövüş Silahı Kill (0/1). İşte bu tarz 1. görev bu mesela. Bu görevlerin hepsini bir elde bitiremezseniz. Bitiremediğiniz görevler tekrar duruyor. Bir daha ki elde bitirebiliyorsunuz. Şimdi sanırım Point Blank'in Wolfteam'den çok daha iyi olduğunu anlatabilmişimdir. Amacım Wolfteam'i kötülemek değil ancak bizlerde oyuncularız sonuçta oyunları değerlendirmek onlara göre oynamak bizim hakkımız. Onun dışında haritalar fazla büyük değil Wolfteam'inkiler kadar büyüklükte.  Oyun Wolfteam ile aynı diyebilir kurt olayı yok sadece ve birde Counter Strike 'a çok benziyor. Wolfteam üzerinden anlattım oyunu gerçi hep ama Wolfteam ile aralarında çok fark yok o bakımdan ben size tek farkını verdim. Nfinity Games zaten bu oyunun yapımcılarıda. Sitesine gidip üyeliğinizi alıp oyuna hemen başlayabilirsiniz. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
http://pb.nfinitygames.com/ iyi oyunlar :) Ve son olarak belirtmek isterim ki oyunun ana menüsü filan zaten tamamen Türkçe şu görevlerdeki İngilizce bölümler dışında ancak konuşmalar İngilizceydi. Yani oyunda Anlaşıldı Tamam diyorsunuz ancak adamdan çıkan ses Roger That olabiliyor. Point Blank Anasayfasında yapılan duyuruda oyunun seslendirmelerinin de Türkçe olacağı söyleniyor. Haydi bakalım.

Oyunu indirmek isteyenler; http://www.tamindir.com/downloading/20857/Point_Blank.htm sizi otomatik olarak indirme sayfasına götürür. Burdan da sistem gereksinimlerine ve diğer indirme linklerine ulaşabilirsiniz. http://pb.nfinitygames.com/App/pb_down/pb_download.aspx

Teşekkürler (Special Thanks)

Blogumu diğer ülkelerden ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Altta ismini verdiğim ülkelere.
Specially thank for visit my blog. Down here..


ABD - USA
Rusya - Russia - Россия
Azerbaycan - Azerbaijan - Azərbaycan
İran - Iran - ایران
Hollanda - Netherlands - Nederland
Singapur - Singapore - Singapura
İngiltere - United Kingdom - England
Makedonya - Macedonia - Македонија
Almanya - Germany - Deutschland
Hırvatistan - Croatia - Hrvatska
Slovenya - Slovenia - Slovenija
Hindistan - Indian - Hindustan

Hürriyet Haber

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favoriler More

 
Blogger tarafından oluşturulmuştur.