30 Kasım 2011 Çarşamba

AC Revelations yeni patchten sonra hata

Merbaha arkadaşlar bir süredir birkaç oyunu bitirmekle meşguldüm. Mafia 2'yi yeni bitirdim ki ardından direk 25 Kasım sanırım AC Revelations düştü internete indirdim denedim. Oyun harikulade şimdi bu konu altına kendi çektiğim videolarıda ekleyeceğim ve bir arkadaşımın videosunu, oynamayanlar görecekler. Fakat oynayanlar bilir Ubisoft Game Launcher'dan açılıyor oyun ve bunu açarken updateler kontrol ediliyor. Geçen gün yeni bir update patch geldi. Bu yama ile birlikte tabii ki oyunu korsan kullananlar crack yapmak zorunda kaldı. Fakat oyuna crack yaptıktan sonra save dosyalarında kaybolma oldu. Aslında save dosyası kendi olduğu yerde duruyor fakat okumuyor. Aynı sorunu bende yaşadım. Bu arada oyunu orjinal alacaktım fakat korsan almamın sebebi üşenip bir Türkçe altyazı bile eklememişler ayrıca Kanuni'de Türkçe'den çok İngilizce'yi daha iyi konuşuyor maşallah. Neyse biz gelelim çözümümüze;

1. Crack yapıldıktan sonra, X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40 klasörünün içinde bulunan 4 adet save dosyası vardır. Bu save dosyalarının hepsini seçiyoruz ve sağ tıklayıp kopyala diyoruz.
2. C:\Users\Kullanıcı Adınız\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage 'e geliyoruz. Burası gizli klasördür. O yüzden giremeyenler için önce Kullanıcı adınıza kadar girin daha sonra yukarda adres çubuğu var burdan devamını kopyalayın oraya yapıştırın. Böylece direk oraya girersiniz. Neyse savegame_storage'e girdikten sonra orda bende 2 klasör var saçma sapan isimleri var onların ikisininde içinde 40 diye bi klasör var biz de o kopyaladığımız 4 save dosyasını buraya yapıştırıyoruz. Değiştirilsin mi diye sorarsa evet filan diyoruz.
3. İnternette bu kadar anlatılmış fakat aslında çözüm bu kadar değil. Daha sonra oyuna girerken Ubisoft Game Launcher açılcak ve sizden kullanıcı adı şifre isticek. Kullanıcı adı bölümüne SKiDROW şifreye ise sonuna kadar doldurun. Sakın eksik yazmayın. Örnek. SKiDROW 123456asdasdasdasdasda diye doldurun sonuna kadar daha sonra remember diyin ki kendisi açıldığında otomatik girsin her seferinde giriş yapmayın. Sonra oyuna girdiğinizde eski savenizden devam edebileceksiniz.

Kısaca işlemler:
1. AC Revelations yüklü olduğu yerde orbit\40 klasörünün içindekiler kopyalanır.
2. Kullanıcı Adı\AppData bölümünden savegame_storage klasörünün içinde ki saçma isimli klasörlerin içinde bulunan 40 klasörlerinin içine yapıştırılır.
3. Oyun açılır. Ubisoft Game Launcher başladığında kullanıcı adına SKiDROW şifreye ise sonuna kadar bişey yazılır boş yer bırakılmaz.



Videolar:

http://www.youtube.com/watch?v=dmESrFuw0Kk&feature=feedu

http://www.youtube.com/watch?v=yl9-P6fSQl8&feature=feedu

http://www.youtube.com/watch?v=2d0elf2foxs&feature=feedu

http://www.youtube.com/watch?v=DTUqmhYlnS4&feature=feedu

Hürriyet Haber

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favoriler More

 
Blogger tarafından oluşturulmuştur.