7 Kasım 2009 Cumartesi

Prototype

İnsanlığı kurtarmak mı yoksa kendini kurtarmak mı? Eğer bir kardeşiniz varsa seçiminiz insanlığı kurtarmak olurdu değil mi?


Gentek adlı şirket yaptığı deneyler sonucu insan genlerinde büyük hatalara sebep olur. Karakterimiz Alex Mercer gibi birkaç kişi bu deneylerden nasibini almıştır. Alex Mercer mutasyona uğrar ve insanüstü yeteneklere sahip olur, bazı denekler çok daha tehlikeli bir hale gelir ve tüm insanlığa bozulmuş genlerini bulaştırmaya başlarlar. Bizim görevimiz ise Alex Mercer’a geçmişte yaşananlar hakkında bilgi edinmesi için yardım etmek, bu yolda oldukça zorlu engeller bizi bekliyor. New York’u ve tüm insanlığı kurtarmak belki de bizim elimizde.

Muhteşem bir giriş videosunun sizi beklediğini söylemem gerek, ben de girişi biraz gaz verici yapmaya çalıştım ama pek beceremedim, siz videoyu izler oyuna hazırlarsınız kendinizi. Bu video sayesinde karakterimizin yapabildiği hareketleri ve kabiliyetlerini görebiliyoruz. İlk olarak senaryo hakkında bilgimiz yok, oyunda ilerledikçe ve görevleri tamamladıkça bilgiler ediniyoruz. Zaten Alex geçmişe dair pek bir şey hatırlamadığı için bizim de bilgilerimiz kısıtlı oluyor. Yapımın kurgusu sizi içine çekiyor, ara filmlerin de özenle hazırlanması, oyun hakkındaki merakınızı ve heyecanınızı katlıyor.

Spiderman 3'e çok benzeyen bu oyun Spiderman'den çok daha eğlenceli ve oynanması gereken oyunlardan birisi.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Hürriyet Haber

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favoriler More

 
Blogger tarafından oluşturulmuştur.