22 Ocak 2012 Pazar

Overgrowth

Ne kadar sıkı oyun takipçisi olursanız olun bu oyunu çok azınızın duyduğundan eminim ama normaldir çünkü oyun daha yapım aşamasında ve tek tek alpha sürümleri internete düşüyor. Torrent sitelerinden filan indirip oyunu deneyebilirsiniz. Eğer oyunu beğenirseniz oyun daha alpha'da olduğu için ucuz ön sipariş verip oyunu satın alabilirsiniz. Eğer bu oyun tarzını beğeniyorsanız mutlaka denemelisiniz. Şimdi bu oyun nasıl bişey tarzı nedir nasıldır. İsteyen Youtube'dan gameplay videolarına bakabilir gayet basit ben burda kendi görüşlerimi söyleyeceğim.

İlk olarak oyunla tanışmam bir arkadaşım sayesinde oldu. Ben yarıda bıraktım oyunu takip etmeyi fakat o bayağı ilerledi oyunda. Her alpha bölümünü her hafta tek tek indirip oynuyor sanırım. Her hafta oyuna yeni bir şeyler ekleniyor. Düzenleniyor, düzeltiliyor.

Oyun'da bir tavşanız fakat bu tavşanı sanki kangurular büyütmüş gibi süper tekmelerinin yanında birde ayakta gidiyor. Oyun tam olarak dövüş üzerine kurulu fakat basit bir oyun değil eğer ileride de güncellenmeyecekse canınız yok yani iki üç vuruşta gidiyorsunuz ki karşı tarafta kılıç varsa işiniz çok zor. O yüzden bu oyun biraz Elit oyunculara göre diyebilirim. Ben o kadar güzel oynayamadığım için bıraktım ben bu kadar çabuk ölmelere alışık değilim. Alışmışım 1500 mermi yemeye tek yumrukta ölünce biraz koyuyor. İşin iyi yanı ise oyun anında edit moda geçip etrafı editleyebilmeniz örneğin boş sadece toprak bir arazi açıp orda kendinize mükemmel haritalar yapabilirsiniz bunu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz arkadaşlarınız sizin yaptığınız haritalarda oynar falan filan işte. Oyundan görüntüler vericem oyun hakkında fikir edinebilmek için "Lugaru" oyununu deneyebilirsiniz. Yada dediğim gibi direk oyunun alpha versiyonlarını inidirip deneyebilirsiniz fakat Türkiye'de hala alpha nedir beta nedir bilmeyenler çok o yüzden şunu da söyleyeyim; Alpha oyunun daha yapılış aşamasıdır. Alpha versiyonlar gerektiği zaman 1000'leri 100.000'leri geçebilir. Fakat bu versiyonlar kullanıcılar ile paylaşılmaz normalde çünkü oyunun kötü zamandayken oynarlar ve beğenmeyebilirler hataları var iken ki online oyunlar beta aşamasındayken çıkıyor bazen onlarda bile böyle şeyler yaşanıyorken aynı kişileri birde alpha oynarken siz düşünün. İşte normalde paylaşılmaz fakat burda paylaşılmış alpha versiyonları o yüzden sizde arkadaşım gibi dezavantaj yerine avantaja çevirin onun düşünceside taa alpha'dan başlıyayım oynuyayım da oyunun tüm inceliklerini bulayım usta olayım ki çok mantıklı bi mantık. Beta ise oyunun alpha süreçlerinin sona ermiş yani oyun tamamen yapılmıştır fakat ufak tefek unutulan yerler genelde grafiksel sorunlar oynanışı etkileyen mesela bir yerde duvarın içinden geçiyorsunuzdur bunun gibi yada mesela yoldan yürürsünüz filan ama yürümez önünde duvar var gibi işte bu tip hataların genel olarak bulunduğu ve bu hataların adminlere ulaştırılması için kullanıcılar ile genellikle bedavaya paylaşılan sürümdür. İşte olay bu yani şimdi oyundan bir kaç kare ve görüntüler vereyimde azcık fikir edinin çok uzadı yazı saçma sapan. Bu arada oyunun sitesi: Overgrowth

Videolar:
Eğlenceli bir gameplay videosu: 25 botla nasıl dövüşülür, eğer dikkatli izlerseniz sizde bazı incelikleri farkedebilirsiniz. Eheh şey gibi oldu uslu bir çocuk olursanız belki sizde şirinleri görebilirsiniz..




Mükemmel bir şekilde hazırlanmış ikinci güzel videoda budur. Oyunun kendisinde bulunan ağır çekim özelliğini çok iyi kullanmış. Ayrıca oyunda bu tarz engellerle karşılaştığınız da neler yapmanız gerekiyor çok iyi fikir vermiş ve hemen hemen oyunun en güzel yanını size tanıtmış. Bide ben Free Running - Parkour sevdiğim için hoşuma gitti.


Buda Alpha 167 değişiklikleriyle çekilmiş yeni bir video:



Not: Videoları izledikten sonra zaten resimlere gerek kalmıyor isteyen google'dan bulabilir. Başta söylediğimi şimdi söyleseymişim keşke: Bu oyun tarzını sevenler mutlaka denemeliler oyun muhteşem. Ağır çekimde adamları döverken izlerseniz gerçekten mükemmel oluyor. Beline vurduğunda belinin kırılması filan ayağına vurduğunda yere düşmesi gibi bilumum güzellikler neyse herkese iyi oyunlar.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Konuyu güzel hazırlamışsın hepsini okudum

Yorum Gönder

Hürriyet Haber

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favoriler More

 
Blogger tarafından oluşturulmuştur.